Obradović: Kucanje na vrata institucija, a ne šetnje

Izvor: RTS, 09.Dec.2019, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obradović: "Kucanje" na vrata institucija, a ne šetnje

Lider Dveri Boško Obradović rekao je da ne misli da je greška "kucanje na vrata Skupštine", kako je nazvao indicent na ulazu u Skupštinu tokom poslednjeg protesta "Jedan od pet miliona".
"Mislim da jedino na taj način možemo da se izborimo za demokratiju i slobodu", objasnio je Obradović novinarima u Skupštini.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << SNS im to, kaže, neće "dati na lep način", jer će, najavljuje, "završiti u zatvoru".
"Jedini način je da im pokažemo zube", rekao je Obradović odgovarajući na pitanja novinara o događaju u subotu ispred Skupštine Srbije. Dodao je da sa tim treba nastaviti i u slučaju drugih institucija koje, kaže, ne rade svoj posao.
On smatra da tom prilikom nije bilo nikakvog nasilja, već da je bila namera da se samo pokuca i pošalje poruka upozorenja da će ta institucija, koja je, kaže, "zauzeta" morati da se oslobodi.
On je građane koji misle da vlast može da se promeni na "lepši i kreativniji način" pitao zbog čega to ne rade i da li im on brani, te dodao da on ne veruje u njihove metode "ćutanja i beskrajnih šetnji u narednih 10 godina".

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Boško Obradović o incidentu ispred Skupštine Srbije: Nastaviti sa "kucanjem" na vrata institucija

Izvor: Blic, 09.Dec.2019

Lider "Dveri" Boško Obradović rekao je danas da ne misli da je greška “kucanje na vrata Skupštine”, tokom koga je pokušaj upada u parlament i udaranje o vrata kopljem sa zastavom, te da sa tim treba nastaviti i u slučaju drugih institucija koje, kaže, ne rade svoj posao.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.