Obradović: Krivična zbog sajber napada na koaliciju

Izvor: Studio B, 12.Apr.2016, 13:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obradović: Krivična zbog sajber napada na koaliciju

Predsednik Dveri Boško Obradović saopštio je da je koalicija Dveri - DSS danas podnela krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu i Sudu za visokotehnološki kriminal protiv više lica zbog sajber napada i falsifikovanja njihovog naloga na Youtube.

Sajber napadi na koaliciju Dveri - DSS postali su sve učestaliji, a montirani su u izbornom štabu Srpske >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << napredne stranke, tvrdi Obradović.

On je na vanrednoj konferenciji za novinare rekao da su napadi kulminirali u nedelju, kada je emitovan lažni spot Dveri na lažnom nalogu na YouTube kanalu, gde je puštena njegova izjava sa mapom Srbije na kojoj nema Kosova.

"Ovo rade zato što nas se plaše", rekao je Obradović i ocenio da se lider SNS Aleksandar Vučić ne plaši ni Bojana Pajtića, ni Borisa Tadića ni Vojislava Šešelja koliko se plaši njegove koalicije.

Krivična prijava podneta je protiv lidera SNS, te prvih ljudi Informera i Pinka.

 

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Dveri: Hakeri nam otcepili Kosovo u spotu (VIDEO)

Izvor: Mondo, 12.Apr.2016

Predsednik Dveri saopstio je da je koalicija Dveri - DSS danas podnela krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu i Sudu za visokotehnološki kriminal protiv više lica zbog sajber napada i falsifikovanja njihovog naloga na Youtube...Foto: printscreen/Youtube..Sajber napadi na koaliciju Dveri - DSS...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.