Obradović: Formiraću antikorupcijski tim

Izvor: RTS, 17.Mar.2017, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obradović: Formiraću antikorupcijski tim

Predsednički kandidat Dveri Boško Obradović izjavio je da će u slučaju pobede na izborima formirati antikorupcijski tim pri Savetu za nacionalnu bezbednost, kako bi država krenula u obračun sa "političkom mafijom".
Obradović je na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije rekao da će insistirati i na donošenju zakona o ispitivanju porekla imovine političara i tajkuna, kao i da >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << se Krivičnim zakonikom propišu oštrije kazne za krivična dela koja učine državni fukncioneri.

Kaže i da će, ako pobedi, tražiti da se dodatno oporezuju strane banke.
Obradović je rekao da antikorupcijski tim tog pokreta,"Dveriliks", od ponedeljka objavljuje na sajtu Dveri audio snimke o, kako navodi, najvećoj političko-kriminalnoj aferi pranja novca od narkotika preko banaka koji su, kaže, proglašeni državnom tajnom, a koje su Dveri dobile od građana.
Navodi da je od objavljivanja prvog snimka prošlo pet dana, a da se vlast o tome ne izjašnjava.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.