Obradović: Dveri će tražiti od Ustavnog suda prekid izbornog procesa

Izvor: Danas, 10.Maj.2020, 13:06

Obradović: Dveri će tražiti od Ustavnog suda prekid izbornog procesa

 Lider Dveri Boško Obradović najavio je da će taj pokret, ako promene izbornih zakona budu usvojene u skupštini i Republička izborna komisija sutra raspiše izbore, uputiti Ustavnom sudu zahtev za vanredni pravni lek, za hitan prekid izbornih radnji i ocenu ustavnosti i zakonitosti dva zakona i izbornog procesa.
Pogledaj vesti o: Dveri,   Izbori

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Obradović: Dveri će tražiti od Ustavnog suda prekid izbornog procesa

Izvor: Beta, 10.Maj.2020

Lider Dveri Boško Obradović najavio je da će taj pokret, ako promene izbornih zakona budu usvojene u skupštini i Republička izborna komisija sutra raspiše izbore, uputiti Ustavnom sudu zahtev za vanredni pravni lek, za hitan prekid izbornih radnji i ocenu ustavnosti i zakonitosti dva zakona i izbornog...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.