Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Maj.2020, 18:14

Obradović: Dveri će sutra u Skupštini Srbije saopštiti da li bojkotuju izbore

Predsednik Dveri Boško Obradovoić izjavio je za N1 da će sutra u Skupštini Srbije saopštiti konačnu odluku tog pokreta o bojkotu izbora.

Poral Nova.rs prethodno je objavio da će Dveri preispitati svoju odluku o bojkotu izbora

Nova.rs objavila je da su lideri Saveza za Srbiju na sastanku pre tri dana potvrdili da su odlučni za bojkot izbora, dok je Obradović izneo stav da bi trebalo preispitati tu odluku.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Obradović: Dveri će sutra u Skupštini Srbije saopštiti da li bojkotuju izbore

Izvor: Beta, 09.Maj.2020

Predsednik Dveri Boško Obradovoić izjavio je za N1 da će sutra u Skupštini Srbije saopštiti konačnu odluku tog pokreta o bojkotu izbora.Poral Nova.rs prethodno je objavio da će Dveri preispitati svoju odluku o bojkotu izbora.Nova.rs objavila je da su lideri Saveza za Srbiju na sastanku pre tri...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.