Obradović (Dveri):Odbacujemo predlog SSP za uvođenje sankcija Rusiji, to je zalaganje za rat

Izvor: Beta, 24.Apr.2023, 10:51

Obradović (Dveri):Odbacujemo predlog SSP za uvođenje sankcija Rusiji, to je zalaganje za rat

Lider pokreta Dveri Boško Obradović odbacio je predlog Stranke slobode i pravde za uvođenje sankcija Rusiji, koji će danas biti na dnevnom redu skupštinskog Odbora za spoljne poslove i ocenio da oni koji se zalažu za sankcije Rusiji ne samo da su za rat, nego su antievropski i antimirovni politički glasovi koji služe ratnohuškačkim interesima SAD i NATO-a.Naveo je da je svet iznova postao multipolaran i da, pored kolektivnog Zapada, postoje i druge velike svetske sile."Zapadnjaci u Srbiji ne priznaju ovu realnost i kolaps politike sankcija protiv Rusije kojoj se nije pridružila većina čovečanstva, kao što neće da vide civilizacijski kolaps Zapada koji sve više postaje antihrišćanski, antiporodični, antiljudski u svojim transhumanim agendama koje pokušava da nametne ostatku sveta", ocenio je Obradović u saopštenju.Dveri, dodao je, ne prihvataju "zapadni totalitarizam u vidu novih ultimatuma", kao što je priznanje nezavisnosti Кosova i uvođenje sankcija Rusiji."Onaj ko zagovara primenu protivustavnog i kapitulantskog francusko-nemačkog sporazuma i uvođenje sankcija Rusiji, taj je za političku nestabilnost i rat. Upravo suprotno, Srpski pokret Dveri je za mir, kako u Ukrajini tako i u čitavoj Evropi, koja treba da gleda svoje evropske interese, a ne da služi američkim. A jedan od najvećih geostrateških evropskih interesa je saradnja ...

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Borko Stefanović: Četiri meseca je Srbija izgubila jer vlast pokušava da izbegne očigledno

Izvor: Danas, 24.Apr.2023

  Zamenik predsednika Stranke slobode i pravde (SSP) Borko Stefanović izjavio je da će na današnjoj sednici članovi skupštinskog Odbora za spoljne poslove i sve stranke imati priliku da se izjasne da li su za uvođenje sankcija Risiji i da Srbija bude deo Evropske unije.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.