ONI NEMAJU KANDIDATA, NI PREDSEDNIČKOG NI ZA GRADONAČELNIKA! Boško i Škoro opleli po đilasovcima! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2022, 00:17

"ONI NEMAJU KANDIDATA, NI PREDSEDNIČKOG NI ZA GRADONAČELNIKA!" Boško i Škoro opleli po đilasovcima! (VIDEO)

Lider pokreta Dveri, Boško Obradović i novinar Srđan Škoro komentarisali su opoziciju, njene lidere i moguće šanse za uspeh na predstojećim izborima.

- Politički lideri treba da izađu pred javnost a ne da se zaklanjaju iza nestranačke ličnosti!- rekao je Boško Obradović.

- Oni nemaju kandidata, ni predsedničkog ni gradonačelnika. Licitiraju nestranačkim ljudima a to je neodgovorno i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << neozbiljno!" - rekao je Srđan Škoro.

BOŠKO I ŠKORO OPLELI PO ĐILASOVCIMA!

Boško: "Politički lideri treba da izađu pred javnost a ne da se zaklanjaju iza nestranačke ličnosti!"

Škoro: "ONI NEMAJU KANDIDATA, NI PREDSEDNIČKOG NI ZA GRADONAČELNIKA! Licitiraju nestranačkim ljudima a to je neodgovorno i neozbiljno!" pic.twitter.com/FTPlVBi7rq

— Detektor laži (@LaziDetektor) January 14, 2022
Pogledaj vesti o: Dveri

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.