Izvor: Danas, 31.Avg.2023, 14:02

Narodna poslanica Tamara Milenković-Kerković: Da li je Direkcija za javni prevoz „pojela“ besplatne udžbenike za niške đake?

Narodna poslanica i potpredsednica Srpskog pokreta Dveri Tamara Milenković- Kerković oštro je kritikovala nišku vlast jer „nije učinila ništa da pomogne roditeljima u opremanju dece za polazak u školu“, pa ni obezbedila besplatne udžbenike, koje „već imaju deca u Beogradu, kao i drugim gradovima u Srbiji, pa čak i u siromašnoj Surdulici“.
Pogledaj vesti o: Dveri

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Kerković: Ko je "pojeo" besplatne udžbenike za niške đake, ima li Direkcija za javni prevoz veze sa tim?

Izvor: JuznaSrbija.info, 31.Avg.2023

Sutra 1. septembra đaci se vrađaju u škole a niška vlast nije učinila ništa da pomogne roditeljima u ogromnim troškovima za opremanje dece za polazak u školu, pa ni da im obezbedi besplatne udžbenike koje već imaju deca u Beogradu, ali i drugim gradovima u Srbiji, pa čak i u siromašnoj Surdulici,...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.