Izvor: Danas, 16.Maj.2022, 14:20

Ministarka Čomić za Danas o navodima Dveri da će tražiti zabranu gej parade: Svakom je na volju da zloupotrebljava institucije

Povodom saopštenja Dveri u kome se ističe da će ovaj pokret tražiti od Skupštine Srbije da zabrani održavanje Parade ponosa, ministarka za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog Gordana Čomić ističe za Danas da zabrana okupljanja nije nadležnost Narodne skupštine.
Pogledaj vesti o: Dveri,   Parada ponosa

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Sagovornici Danasa: Dveri šire mržnju prema LGBT osobama, fašizam treba saseći u korenu

Izvor: Danas, 16.Maj.2022

Povodom navoda Pokreta Dveri da će od Skupštine Srbije tražiti da zabrani održavanje Parade ponosa, sagovornici Danasa smatraju da ovaj pokret nastavlja da širi mržnju, kao i da fašizam treba saseći u korenu i da je to odgovornost građana i građanki.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.