Lideri SzS u Lučanima: Udruženi smo jači

Izvor: B92, 07.Okt.2018, 10:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lideri SzS u Lučanima: Udruženi smo jači

Lučani -- Lider Dveri Boško Obradović izjavio je da su članovi Saveza za Srbiju jači kada su udruženi.

On je ocenio da u opštini Lučani, u kojoj će do kraja godine biti održani lokalni izbori, postoji snažan opozicioni potencijal, saopštile su danas Dveri.

Obradović je na otvaranju prve kancelarije Saveza za Srbiju u selu Kotraža pored Guče rekao da vladajuća Srpska napredna stranka >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u tom mestu prethodne četiri godine nije uradila ništa.

Lider Zdrave Srbije Milan Stamatović izjavio je da u Dragačevu u opštini Lučani postoji monopol SNS-a, ali da su najavljeni izbori u toj opštini prilika da se taj monopol razbije.

Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić kazao je da zna kako žive ljudi koji se bave poljoprivredom, jer je i on jedan od njih, a da posle završene berbe jabuka "ne zna gde da ih proda jer je cena katastrofalna".

Predsednik Udruženih sindikata Srbije Sloga Željko Veselinović rekao je da je plan Vlade Srbije da privatizuje namensku industriju, što će se dogoditi i sa farbikom "Milan Blagojević" iz Lučana.

"To znači da će radnici ostajati bez posla ako ostane ova vlast, a mi smo protiv privatizacije i za uvođenje profesionalnog menadžmenta koji će zaposliti još ljudi", objasnio je Veselinović.

Predsednik Levice Srbije Borko Stefanović rekao je da će Savez za Srbiju pokazati da je pobeda moguća, a da će "lopovluk, batinaši i smicalice" SNS-a biti "zabeleženi, snimljeni i prikazani ljudima". "Vi ste srpski domaćini koji neće dozvoliti da ih neko uceni i uplaši", kazao je Stefanović.

Otvaranju kancelarije prisustvovali su lider Saveza za Srbiju Dragan Đilas, gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović, potpredsednica Demokratske stranke Dragana Rakić i poslanik Dveri Miladin Ševarlić.
Pogledaj vesti o: Dveri

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Obradović: Jači smo udruženi u Savez za Srbiju

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Okt.2018

Lider Dveri Boško Obradović izjavio je da su članovi Saveza za Srbiju jači kada su udruženi i ocenio da u opštini Lučani u kojoj će do kraja godine biti održani lokalni izbori, postoji snažan opozicioni potencijal, saopštile su danas Dveri...Obradović je na otvaranju prve kancelarije Saveza...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.