Kazne za poslanike, sednica odbora bez polemike i opozicije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Jan.2019, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kazne za poslanike, sednica odbora bez polemike i opozicije

Sednica Administrativnog odbora Skupštine Srbije na kojoj su kažnjeni poslanici Balša Božović (DS), Boško Obradović (Dveri), Sanda Rašković Ivić (Narodna stranka), Zoran Živković (Nova stranka), Radoslav Milojičić (DS), Marko Đurišić (SDS) i Dušan Petrović (Zajedno za Srbiju), prošla je bez polemike, jer članovi iz opozicije, osim Aleksandre Jerkov (DS), nisu prisustvovali.

Jerkov je na sednici bila dok je trajalo glasanje o kaznama za poslanike opozicije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << nije se javljala za reč, a nakon toga je izašla iz sale.

Poslanici su kažnjeni, jer su ometali rad na četvrtoj sednici drugog redovnog zasedanja, a na osnovu opomena koje su tada dobili od predsedavajućeg, pa je tako Balša Božović kažnjen dva puta sa po 10 odsto od plate što ukupno iznosi 15.346 dinara.

Boško Obradović je takođe na sednici "zaradio" dve opomene, pa će i njegova plata biti umanjena za 15.346 dinara.

Poslanici Dušan Petrović, Sanda Rašković Ivić, Zoran Živković, Radoslav Milojičić i Marko Đurišić su kažnjeni sa po 10 odsto od plate, odnosno svaki od njih će plata biti umanjena za po 7.673 dinara.
Pogledaj vesti o: Dveri

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.