Jovanović: Poslanici SRS i Dveri brukali zemlju

Izvor: RTS, 03.Mar.2017, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanović: Poslanici SRS i Dveri brukali zemlju

Srbijom danas dominaraju političari sa glavom u devedesetim, sa glavom u pesku i oni koji se ponašaju kao da glavu uopšte nemaju, kaže predsednik LDP-a Čedomir Jovanović, navodeći da su svojim neodgovornim nastupom u parlamentu poslanici SRS-a i Dveri brukali zemlju.
Jovanović je poručio da bi u Domu narodne skupštine trebalo da se nađu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ideje i više pameti, a ne da se poslanici ponašaju kao huligani na stadionu.
"U fokusu kampanje moraju biti evropske vrednosti. Ono što smo videli danas dogodilo se zato što Vučić nije imao snage i nije želeo u proteklih pet godina da uradi one poslove koji bi promenili karakter društva", rekao je Jovanović novinarima u parlamentu.
Kritikujući vlast zbog loše atmosfere u društvu, Jovanović je kazao da Vučić "nema stomak" za Srbiju u kojoj bi bilo dozvoljeno drugačije mišljenje.
Odgovarajući na pitanje koga će LDP podržati ili da li će neko iz te partije biti kandidat, Jovanović je odgovorio da će organi stranke u narednim danima doneti tu odluku.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.