JEŠIĆ ŽESTOKO OPLEO PO LIDERU DVERI: Dok se vratim iz EU, Boško će sve migrante poslati u Alepo

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2020, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEŠIĆ ŽESTOKO OPLEO PO LIDERU DVERI: ''Dok se vratim iz EU, Boško će sve migrante poslati u Alepo''

.Oglasio se Goran Ješić na Tviteru.

Potpredsednik Demokratske stranke Goran Ješić na društvenoj mreži Tviter u dve rečenice je totalno ogolio politiku lidera Dveri Boška Obradovića koji se poslednjih dana posebno ustremio na migrante.

Imajući u vidu da je Obradović sledbenik profašističkog programa Dimitrija Ljotića koji je osnivač jugoslovenskog narodnog pokreta "Zbor" osnovanog u Smederevu 1935. godine, Ješić je tvitom "ubo tačno u metu"!
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Dok se vratim iz Europe, Boškić će sve emigrante vratiti u Alepo i sve će opet biti divno u Srbiji. Nakon toga će u Smederevu osnovati podmladak Zbora i sa ekipom podići spomenik Nediću.

— UžičkaRepublika (@gjesic) February 21, 2020
Pogledaj vesti o: Dveri,   Evropska Unija,   Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.