Izvor: Danas, 19.Maj.2023, 12:15

Gašić poručio Obradoviću: Znam da tražite moju smenu zbog mog predsednika

Boško Obradović, šef poslaničke grupe Dveri, pozvao je Aleksandra Vučića da otkaže kontramiting 26. maja, jer će taj skup ponovo biti uzrok novih tenzija. Pozvao je i kompletnu vladu da podnese ostavku i formiranje prelazne tehničke vlade koja će voditi državu do narednih izbora i koja će osloboiti medije i doneti hitne mere u cilju prevencije nasilja u našem društvu.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Obradović pozvao na formiranje prelazne Vlade koja će doneti hitne mere za prevenciju nasilja

Izvor: Beta, 19.Maj.2023

Poslanik Dveri Boško Obradović pozvao je danas na fomiranje prelazne tehničke Vlade koja će doneti hitne mere u oblasti medija i prosvete u cilju prevencije nasilja u društvu.Na skupštinskoj sednici na čijem je dnevnom redu izveštaj o bezbednosnoj situaciji u zemlji posle dva masovna ubistva...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.