Dveri uručile Putinu srpsku zastavu i svoj program

Izvor: Vostok.rs, 11.Avg.2012, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dveri uručile Putinu srpsku zastavu i svoj program

11.08.2012. - Jedini strani učesnik ruskog omladinskog foruma „Seliger“

NA forumu „Seliger“, koji se održava na istoimenom jezeru u Tverskoj oblasti u Rusiji, predstavnik Dveri, Ivan Kostić, susreo se sa predsednikom Rusije, Vladimirom Putinom i uručio mu poklone - srpsku zastavu i program Pokreta Dveri.

Delegacija Dveri je >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << inače bila jedini strani učesnik foruma koji je okupio brojne ruske organizacije.

To je bila jedinstvena prilika da u ličnom obraćanju predstavnik Dveri postavi pitanje predsedniku Putinu o tome šta misli o mogućnostima daljeg razvijanja i produbljivanja prijateljskih odnosa između Rusije i Srbije.

Predsednik Putin je odgovorio da postoji velika duhovna bliskost ruskog i srpskog naroda kroz vekove, kao i da je svestan da je Srbija u proteklom periodu prolazila kroz mnoge teškoće. Izrazio je nadu da će se odnosi još više razvijati i da će lično dati sve od sebe da tako bude.

Predsednik Rusije, Vladimir Putin, fotografisao se sa delegacijom Dveri kada je video srpsku zastavu, inače mu je bilo nemoguće prići zbog jakog obezbeđenja.

Izvor: fakti.org    

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.