Dveri podržavaju mere protiv bele kuge

Izvor: RTS, 19.Mar.2018, 17:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dveri podržavaju mere protiv bele kuge

Predsednik opozicionog pokreta Dveri Boško Obradović podržao je vladine mere u borbi protiv bele kuge, ali smatra da nisu dovoljni samo finansijski podsticaji, već je ključ u promeni poreske politike.
"U Evropi se taj sistem pokazao kao efikasan, sa svakim detetom mora da vam pada porez na imovinu, i time država pomaže porodici", rekao je Obradović na pres konferenciji.
Pad populacije >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je "problem broj jedan" sa kojim se Srbija suočava, kaže Obradović i ističe da mere koje predlaže vlada, iako zakasnele, predstavljaju deo programa Dveri. Sa tim se, doduše, moglo izaći i ranije, kaže Obradović.
Najavio je i da će Dveri detaljno analizirati predložene vladine mere za borbu protiv bele kuge, nakon čega će izaći sa svojim predlozima i na taj način dati svoj konstruktivni doprinos.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Političke partije o merama protiv bele kuge

Izvor: RTS, 19.Mar.2018

Lideri Dveri i Stranke pravde i pomirenja su u odvojenim saopštenjima podržali mere protiv bele kuge. U Novoj stranci smatraju da su mere za podsticanje nataliteta uvek dobrodošle, kada ne zadiru u poštovanje ljudskih prava i sloboda. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.