Dveri: Vučić konačno na sudu, po tužbi Obradovića zbog uvreda i laži

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Nov.2020, 17:35

Dveri: Vučić konačno na sudu, po tužbi Obradovića zbog uvreda i laži

Srpski pokret Dveri saopštio je da je za četvrtak, 26. novembar, zakazano prvo ročište po tužbi njenog predsednika Boška Obradovića protiv predsednika države Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke za povredu ugleda i časti.

"Razlog za tužbu su stalne laži i vređanja predsednika SNS usmerene protiv Dveri i Boška Obradovića, a >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << u ovom konkretnom slučaju radi se o njegovim izjavama za TV Pink od 13. i 16. februara 2019. godine u kojima je predsednika Dveri nazvao 'lopovom, pljačkašem i fašistom'", saopštile su Dveri.

Dveri su navele da je pre više od 20 meseci podneta tužba i da će se videti "sme li Vučić da se pojavi i suoči sa tužbom i posledicama svojih laži".
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.