Izvor: JUGpress.com, 17.Feb.2020, 11:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dveri SNS-u: Molimo vas da ne zloupotrebljavate talentovane đake iz osnovnih škola i terate ih da vam napišu saopštenje

VRANJE

Dveri u saopštenju negiraju da „Sibin Vukadinović, kojeg vranjski naprednjaci nazivaju “članom Dveri i čovekom od poverenja Boška Obradovića”, njihov član.

Saopštenje prenosimo u celosti.

„U subotu, 15. februara, Gradski odbor Srpske napredne >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << stranke u Vranju, objavio je pismeni zadatak literarno veoma nadarenog polaznika sedmog ili osmog razreda osnovne škole i nazvao ga saopštenjem. Sastav je vrlo emotiv an i inspirativan, i sigurni smo da su roditelji autora, dečaka ili devojčice, veoma ponosni na nju/njega i da je u pitanju jako dobar đak. Problem sa ovim sastavom, između ostalog je, što je prepun neistina prepisanih iz dnevnih tabloida, dakle iz potpuno nepouzdanih izvora. To, naravno, osnovcu koji ga je pisao nije zameriti, jer možda još uvek ne zna razliku između proverene, validne informacije i tabloidne izmišljotine, ali budući da ga je prenela jedna ozbiljna politička stranka kao svoje saopštenje, mi iz gradske organizacije Srpskog pokret Dveri smo dužni da ukažemo na sve laži, obmane, lažno moralisanje i licemerne stavove iznete u ovom “saopštenju”.

Pre svega, ono što je najbitnije je da Sibin Vukadinović, kojeg vranjski naprednjaci nazivaju “članom Dveri i čovekom od poverenja Boška Obradovića”, već više od godinu dana nije član Srpskog pokreta Dveri i nema apsolutno nikakve veze sa Dverima.

Na početku ovog divnog sastava, autor teksta pesnički govori o nekim tananim osećanjima u prvom licu množine, sugerišući valjda da svi članovi SNS-a, osim što, kao što svi znamo razmišljaju isto, imaju zapravo i ista osećanja. Ako je to tačno, jedino osećanje koje bi moglo da bude zajedničko svim članovima SNS-a je stid. Stid zbog toga što su članovi stranke čiji funkcioneri seksualno napastvuju svoje zaposlene, ubijaju žene na naplatnim rampama, švercuju oružje, uzgajaju marihuanu, vređaju novinarke, šalju svoje batinaše da pale kuće novinarima, prebijaju političke neistomišljenike, i tako dalje, i tako dalje… A onda, pritisnuti valjda stidom što se nijednom nisu oglasili, niti osudili bilo koji čin nasilja iz sopstvenih redova, vranjski naprednjaci se trude da se među prvima oglase na svaki izmišljeni, tabloidni tekst koji se bavi navodnim nasilnim ili kriminalnim ponašanjem njihovih neistomišljenika.

Pozivamo naše sugrađane naprednjake da budu dosledni, a ne licemerni, i da, kako sami kažu “dignu glas protiv izopačenosti i nasilja”, ne samo onog izmišljenog u glavama Bebe Popovića i Dragana J. Vučićevića, već i onog realnog, koje čine zaštićeni funkcioneri SNS-a, poput Milutina Jeličića Jutke, Bratislava Gašića, Dragoljuba Simonovića iz Grocke, Zorana Babića, Nebojše i Branka Stefanovića…

I molimo vas da ne zloupotrebljavate talentovane đake iz osnovnih škola i terate ih da vam napišu to saopštenje. Sigurni smo da među vašim članovima ima par njih koji su u stanju da napišu nekoliko prosto-proširenih rečenica“, navodi se u saopštenju GrO Dveri u Vranju.

PodeliteKlikom podijelite na Facebooku(Otvara se u novom prozoru)Podijeli na Twitteru (Otvara se u novom prozoru)Kliknite za slanje e-pošte prijatelju(Otvara se u novom prozoru)Kliknite kako bi podijelili na Skype-u(Otvara se u novom prozoru)

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.