Dveri: Priveden naš odbornik iz Kuršumlije zbog snimanja sednice školskog odbora

Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Jun.2019, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dveri: Priveden naš odbornik iz Kuršumlije zbog snimanja sednice školskog odbora

Odbornik Dveri iz Kuršumlije Oliver Milosavljević priveden je zbog toga što je, kako je saopšteno, snimao na sednici školskog odbora Osnovne škole "Miloje Zakić" u tom gradu, saopštio je danas taj pokret.

Dveri su navele da nije jasno zbog čega se to dogodilo, s obzirom da je sednica najavljena kao otvorena i javna i ocenile da nije bilo osnova za njegovo privođenje zbog snimanja.

"S obzirom >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << da je nakon Beograda, Kuršumlija prvo mesto u Srbiji u kome su pokrenuti protesti '1 od 5 miliona' i da je Oliver jedan od pokretača i član Glavnog odbora Dveri, te da je sednica koju je snimao javna, ovo privođenje nije ništa drugo do politički pritisak i pokušaj zastrašivanja", navodi se u saopštenju.

Ta stranka je dodala da je to još jedan pokazatelj neophodnosti normalizacije prilika u Srbiji i potrebe za pokretanjem dijaloga.

"Ako jedan dan imamo poziv predsednika na fizički obračun sa liderima opozicije, a drugi dan privođenje opozicionog odbornika ne možemo govoriti o normalnoj atmosferi u društvu, već o sve gorim pritiscima i promociji nasilja", dodaju Dveri.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Priveden odbornik Dveri u Kuršumliji

Izvor: JUGpress.com, 14.Jun.2019

KURŠUMLIJA..Oliver Milisavljević, odbornik i član GO Dveri priveden je danas u Kuršumliji, a kao zvaničan razlog se navodi snimanje na sednici školskog odbora OŠ Miloje Zakić, saopštio je danas Pokret Dveri...U saopštenju se navodi da je ta sednica ” najavljena kao otvorena i javna sednica...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.