Dveri: Porodična šetnja u Nišu

Izvor: B92, 18.Mar.2012, 22:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dveri: Porodična šetnja u Nišu

Niš -- Pokret "Dveri" počeo kampanju za parlamentarne izbore, organizujući "porodičnu šetnju" i predizborni skup u Narodnom pozorištu u Nišu.

Šetnja je organizovana od centralog gradskog Trga kralja Milana do niškog pozorišta, gde je uz kulturno umetnički program održana promotivna izborna konvencija "Srbija je sa Dverima".

Akademik Kosta Čavoški, koji podržava taj pokret, rekao je da " >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Dveri" nude Srbiji "nadu i preporod na osnovama časti, poštenja i porodice".

On tvrdi da se "Dverima" ne može zameriti da imaju bilo kakve veze sa korupcijom i podvalama.

"Dveri" na predstojećim izborima nastupaju samostalno.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DVERI U NIŠU POČELE IZBORNU KAMPANJU

Izvor: Kurir, 18.Mar.2012

Ovaj pokret na predstojećim izborima nastupa samostalno..NIŠ - Pokret "Dveri" u nedelju veče u Nišu je počeo kampanju za parlamentarne izbore 6. maja, organizujući "porodičnu šetnju" i predizborni skup u Narodnom pozorištu u tom gradu...Šetnja je organizovana od centralog gradskog Trga Kralja...

Nastavak na Kurir...

Dveri počele izbornu kampanju

Izvor: EMportal, 19.Mar.2012, 11:37

Pokret Dveri sinoć u Nišu počeo kampanju za parlamentarne izbore, organizujući "porodičnu šetnju" i predizborni skup u Narodnom pozorištu.

Nastavak na EMportal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.