Dveri: Idemo kod DJB, razgovor ne znači dogovor

Izvor: N1 televizija, 12.Jan.2018, 21:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dveri: Idemo kod DJB, razgovor ne znači dogovor

Pokret Dveri saopštio je da će se odazvati pozivu pokreta Dosta je bilo na razgovor o beogradskim izborima uz napomenu da to ne znači i prihvatanje saradnje.

Iz Dveri je agenciji Beta rečeno da će tokom sledeće sedmice, na sednici predsedništva tog pokreta, biti doneta odluka o načinu izlaska na beogradske izbore i da u ovom trenutku nije poznato šta će biti odlučeno. Naveli su i da su do tada otvoreni i za razgovore sa kompletnom opozicijom. >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija <<

"Uvek smo spremni sa razgovor sa kolegama iz opozicije iako postoje brojne političke i ideološke razlike ali to ipak nije dovoljno za saradnju", naveli su iz Dveri uz napomenu da je "jedno razgovor a drugo dogovor".

Pokret DJB pozvao je na razgovor o beogradskim izborima pokret Luke Maksimovića Belog, Dveri i Inicijativu Ne da(vi)mo Beograd koje, kako su naveli, smatraju istinskom opozicijom.

Potom je Inicijativa Ne da(vi)mo Beograd zahvalila DJB na pozivu za razgovor o saradnji na predstojećim lokalnim izborima u Beogradu i na svom Tviter nalogu objavila da će nastupiti samostalno, a saradnju je odbio i Beli.
Pogledaj vesti o: Dveri,   Izbori

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

"HVALA, ALI NE HVALA" Zašto cela opozicija BEŽI od Saše Radulovića?

Izvor: Blic, 13.Jan.2018, 21:37

"Hvala, ali ne hvala" otprilike zvuči odgovor tri opoziciona pokreta kojima je Pokret "Dosta je bilo" (DJB) juče uputio poziv za razgovor o saradnji na beogradskim izborima...DJB je pokrete Luke Maksimovića Belog, Dveri i "Ne davimo Beograd" označio kao "istinske opozicione političke organizacije"...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.