Izvor: JUGpress.com, 31.Jan.2023, 21:13

Dveri: Gradonačelnica idući put kao podršku Vučiću da stavi sliku Oka sokolovog

NIŠ

Nakon izjave gradonačelnice Dragane Sotirovski da je sistem „Oko sokolovo“ uvelo red u saobraćaj u Nišu i da građani traže da ovaj haračlija “ordinira i u drugim ulicama” Dveri Niš joj poručuju da idući put kao podršku svom predsedniku za pristajanje na ultimatum njegovih zapadnih prijatelja za priznanje lažne države Kosovo, umesto vizuala vukova stavi sliku Oka sokolovog”, saopšteno je danas.

“Dok se sprema izdaja KiM, i vrši neprestana >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << opstrukcija rada Parlamenta, vlast u Nišu nastavlja da građanima dere kožu s leđa. U gradu je mesto za parkiranje nemoguće naći, jer gradska vlast umesto u podzemne garaže novac iz budžeta troši na besmislene i nepotrebne projekte.

Dveri Niš traže da gradska vlast konačno počne da štiti građane Niša a ne investitore, novoobogaćenu elitu i ekstraprofitere od kojih je u Nišu najveći „Parking servis“. Tražimo informaciju šta je sa Projektom izmeštanja pruge potpisanim još 2019.god. sa Evropskom bankom za obnovu i razvoj kojim je isplaćeno 70 miliona evra za izmeštanje pruge iz centra Niša. Takođe, Dveri Niš zahtevaju da dok god prugom koja prolazi kroz sam centar Niša prolaze cisterne sa otrovnim amonijakom i drugim opasnim teretom, a pritom su na pojedinim mestima rampe skinute, da se obustavi naplata kazni za parkiranje građanima Niša”, navodi se u saopštenju.

3

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.