Dveri: Gej parade neće biti!

Izvor: Mondo, 13.Sep.2012, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dveri: Gej parade neće biti!

Pokret Dveri učiniće sve da 6. oktobra ne dođe do gej parade i najavio da će demonstrirati protiv tog skupa.

"Gej parade u Beogradu ove godine neće biti", , rekao je danas predstavnik tog pokreta Vladan Glišić na konferenciji za novinare.

Glišić je dodao da će Dveri nastaviti borbu, nenasilnim, institucionalnim sredstvima i najavio kampanju protiv održavanja gej parade.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
On je predstavnicima vlasti poručio da ne dozvole da se ove godine održi gej parada i dodao da će dati mogućnost državnim organima da reaguju i izbegnu nerede na dan održavanja parade..

Glišić je dodao da će se Dveri obratiti i drugim institucijama - predsedniku Srbije i predsedniku parlamenta.

Prema njegovim rečima, taj pokret ne želi da diskriminište pripadnike LGBT populacije i kako je napomenuo, posledice svega što se tog dana može desiti snosiće sadašnja vlast, ukoliko dopusti da se ove godine ona i održi.

Na konferenciji je predstavljena knjiga "Globalno zaGEJavanje" koja govori o "totalitarnoj ideologiji homoseksualizma".

(Tanjug, foto: arhiva Medija centar Beograd)
Pogledaj vesti o: Dveri

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dveri prete: Gej parade neće biti

Izvor: B92, 13.Sep.2012

Beograd -- Pokret Dveri učiniće sve da 6. oktobra ne dođe do gej parade i najavljuje da će demonstrirati protiv tog skupa, kaže predstavnik tog pokreta Vladan Glišić..."Gej parade u Beogradu ove godine neće biti", rekao je Glišić na konferenciji za novinare...On je predstavnicima vlasti poručio...

Nastavak na B92...

Dveri prete: Gej parade neće biti

Izvor: medio.rs, 13.Sep.2012

Beograd -- Pokret Dveri učiniće sve da 6. oktobra ne dođe do gej parade i najavljuje da će demonstrirati protiv tog skupa, rekao je predstavnik tog pokreta Vladan Glišić.

Nastavak na medio.rs...

Dveri prete: Gej parade neće biti

Izvor: Vesti-online.com, 13.Sep.2012

Pokret Dveri učiniće sve da 6. oktobra ne dođe do gej parade i najavljuje da će demonstrirati protiv tog skupa, kaže predstavnik tog pokreta Vladan Glišić. ..Predstavnik pokreta Dveri Vladan Glišić.. .."Gej parade u Beogradu ove godine neće biti", rekao je Glišić na konferenciji za novinare... ..On...

Nastavak na Vesti-online.com...

Dveri prete državi zbog parade

Izvor: Šumadija Press, 14.Sep.2012, 11:23

Pokret Dveri učiniće sve da 6. oktobra ne dođe do gej parade i najavio da će demonstrirati protiv tog skupa, izjavio je predstavnik tog pokreta Vladan Glišić.

Nastavak na Šumadija Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.