Dveri Bor: Osnivanje odbora za porodicu i fonda za lečenje bolesne dece

Izvor: TimockeVesti.net, 22.Feb.2014, 20:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dveri Bor: Osnivanje odbora za porodicu i fonda za lečenje bolesne dece

Svedoci smo da se vlast u Boru kao i na republičkom nivou koja je oličena u politici SNS-a i SPS-a prema porodici i porodičnim vrednostima odnosi kao zadnjoj rupi na svirali, tačnije rečeno jedine mere koje oni sprovode su antiporodične.

Činjenice koje govore u prilog gore navedenog su da su vlasti na državnom nivou odbile Zakon o zaštiti prezaduženih porodica koje Dveri već dve godine predlažu, dok su političari >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << u opštini Bor odbili da usvoje porodičnu deklaraciju kojom bi opštinu Bor proglasili PORODIČNOM opštinom, i kojom bi se svaki odbornik, i svaka vlast u SO Bor obavezala da služi svim našim porodicama.

Na žalost, tu nije kraj, vlastodršci opštine Bor su odbili da osnuju odbor za porodicu koju su Dveri predlagale u sklopu porodične deklaracije. Takođe smo apelovali i predlagali da se svi odbornici u SO Bor i svi članovi upravnih odbora odreknu svojih dnevnica i da se od tih para osnuje fond za lečenje bolesne dece u našoj opštini, međutim borski vlastodršci su ostali i na to nemi i gluvi.

Ovo samo pokazuje da postojeće stranke nisu rešenje već da predstavljaju problem ovog društva, i da je konačno došlo vreme za nov način političkog organizovanja u Srbiji koji predvode mladi i obrazovani ljudi.

Pokret Dveri na predstojećim lokalnim izborima izlazi samostalno kao Grupa građana pod br. 5 DVERI –VLADAN GLIŠIĆ. Tačnije kao grupa NEZADOVOLjNIH građana! Na republičkom nivou izlazimo pod br. 9 DVERI – BOŠKO OBRADOVIĆ.

Poslušajte stav našeg mladog sugrađanina Igora Velića dipl. ing. saobraćaja i predstavnika Dveri u Boru o stranačko parazitskom sistemu i novoj vrsti političkog organizovanja u Srbiji: http://www.youtube.com/watch?v=XWfvn-AFn6U&feature=youtu.be

Informativna služba Dveri u Boru

Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na TimockeVesti.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.