Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jul.2023, 10:55

Dveri: Anketni odbor - igra SNS i SSP

Šef poslaničke grupe Dveri Boško Obradović izjavio je danas kako u slučaju neodržavanja sednice Anketnog odbora za utvrđivanje činjenica koje su dovele do ubistava u školi "Vladislav Ribnikar" i selima kod Mladenovca, sumnja da se radi o dogovoru predsednice tog tela Marinike Tepić sa Srpskom naprednom strankom (SNS).
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Obradović: Anketni odbor je morao da nastavi rad

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Jul.2023

Lider pokreta Dveri Boško Obradović ocenio je danas da je Anketni odbor za utvrđivanje okolnosti koje su dovele do tragedija u školi "Ribnikar" i u okolini Mladenovca, morao da nastavi rad, i u saopštenju naveo "da posebno naglašava da od roditelja nastradale dece iz sela Malo Orašje i Dubona...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.