DSS: Rešiti probleme u Ugrinovcima

Izvor: Studio B, 17.Maj.2013, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DSS: Rešiti probleme u Ugrinovcima

Koalicija DSS-Dveri-Vojislav Koštunica nastavila je kampanju za lokalne izbore u Zemunu.

Negovan Jalić, član Uprave Povereništva Pokreta Dveri je u Ugrinovcima istakao niz problema sa kojima se stanovnici ove opštine svakodnevno suočavaju i dodao:

- U Ugrinovcima ima mnogo problema koje prethodna vlast nije rešila. Mi ćemo se truditi da rešimo te probleme. Tu pre svega mislim na osnivanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << mesnih zajednica kako za osnovna dokumenta građani Ugrinovaca ne bi putovali 20 kilometara.

Jalić je objasnio i to da u ovoj opštini ne postoji kanalizacija. S obzirom da je projekat za uvođenje kanalizacije skup, koalicija će se zalagati za bolji rad gradskih službi koje se bave uklanjanjem fekalija. Jedna od opcija je, objašnjava Jalić, da se odredi mesto za kolektor u kom će se odlagati fekalije iz svih septičih jama u Ugrinovcima, s obzirom da se taj problem sada rešava tako da zagađuje okolinu.

- U Ugrinovcima nemamo igralište za decu i omladinu. Mi moramo istrajati u tome da se barem jedno igralište sagradi- naglasio je Jalić.

Pored navedenih, ova opština ima velikih problema i sa mestima za sahranjivanje stanovnika, pa Jalić predlaže proširenje postojećeg groblja ili određivanja nove lokacije u te svrhe, po mogućstvu u naselju Busije.

- Ništa manje važno pitanje je i sahranjivanje uginulih životinja. Predlažemo da se oformi služba za zoo higijenu, koja bi sakupljala tela uginulih životinja i odvozila ih u najbližu kafileriju. Zato predlažem građanima Ugrinovaca da izađu 2. juna na birališta i zaokruže broj dva, da daju glas za koalicijuDSS-Dveri-Vojislav Koštunica- rekao je na kraju Jalić.
Pogledaj vesti o: Vojislav Koštunica

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.