DSS: Grad zanemario Batajnicu

Izvor: RTS, 18.Maj.2013, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DSS: Grad zanemario Batajnicu

Koalicija "DSS - Dveri - Vojislav Koštunica" u okviru kampanje za lokalne izbore u Zemunu založila se za izgradnju infrastrukture i sportskih terena u Batajnici.

Batajnici nedostaju ulaganja u infrastrukturu a grad ne posveđuje dovoljno pažnje ovom delu grada, izjavila je posle obilaska Batajnice poslanica DSS-a Sanda Rašković Ivić. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<

U Batajnici nema dovođenja investitora, nema nikakvih ulaganja u infrastrukturu, u bazene, sportske objekte, a ljudi "za svaku sitnicu treba da odlaze u opštinu Zemun da bi tamo čekali u beskrajnim redovima", rekla je poslanica DSS-a Sanda Rašković Ivić.

Poslanica DSS-a je po obilasku Batajničke pijace i razgovora sa meštanima o problemima sa kojima se svakodnevno suočavaju rekla da grad Beograd ne posvećuje mnogo pažnje građanima Batajnice.

"Uočava se veliko nezadovoljstvo naroda svakodnevnim životom, pre svega odnosom grada Beograda prema opštini Zemun i ovom delu grada,"rekla je Rašković Ivić.

Izbori u Zemunu zakazani su za 2. jun a do sada je proglašeno 11 izbornih lista.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

DSS: Batajnica zanemarena od grada

Izvor: RTS, 18.Maj.2013

Koalicija "DSS - Dveri - Vojislav Koštunica" u okviru kampanje za lokalne izbore u Zemunu založila se za izgradnju infrastrukture i sportskih terena u Batajnici...Batajnici nedostaju ulaganja u infrastrukturu a grad ne posveđuje dovoljno pažnje ovom delu grada, izjavila je posle obilaska Batajnice...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.