Читај ми!

DSS: Grad zanemario Batajnicu

Koalicija "DSS - Dveri - Vojislav Koštunica" u okviru kampanje za lokalne izbore u Zemunu založila se za izgradnju infrastrukture i sportskih terena u Batajnici.

Batajnici nedostaju ulaganja u infrastrukturu a grad ne posveđuje dovoljno pažnje ovom delu grada, izjavila je posle obilaska Batajnice poslanica DSS-a Sanda Rašković Ivić.

U Batajnici nema dovođenja investitora, nema nikakvih ulaganja u infrastrukturu, u bazene, sportske objekte, a ljudi "za svaku sitnicu treba da odlaze u opštinu Zemun da bi tamo čekali u beskrajnim redovima", rekla je poslanica DSS-a Sanda Rašković Ivić.

Poslanica DSS-a je po obilasku Batajničke pijace i razgovora sa meštanima o problemima sa kojima se svakodnevno suočavaju rekla da grad Beograd ne posvećuje mnogo pažnje građanima Batajnice.

"Uočava se veliko nezadovoljstvo naroda svakodnevnim životom, pre svega odnosom grada Beograda prema opštini Zemun i ovom delu grada,"rekla je Rašković Ivić.

Izbori u Zemunu zakazani su za 2. jun a do sada je proglašeno 11 izbornih lista.

 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 03. јун 2024.
18° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије