Izvor: Blic, 16.Okt.2021, 12:49

"DOSTA MI JE ZAPOMAGANJA" Boško Obradović za NIN: Građani su nezadovoljni jer im vređaju inteligenciju i PONIŽAVAJU IH na svakom koraku

Srpski pokret Dveri pridružio se nekolicini stranaka, koje su pre dogovora u međustranačkim dijalozima donele odluku o izlasku na izbore na svim nivoima u proleće naredne godine i već započeli kampanju. Proglasivši Boška Obradovića svojim predsedničkim kandidatom, Dveri su, očekivano, precrtale i mogućnost da podrže nekog drugog kao zajedničkog kandidata opozicije na izborima za predsednika. Lider tog pokreta ipak je insistirao da je saradnja opozicije još uvek moguća, dok prvu reakciju na taj poziv nije dobio - dan uoči njegovog razgovora za NIN - od lidera SSP-a Dragana Đilasa koji je, u nedelju, kazao za "Glas Šumadije" da su se Dveri same diskvalifikovale iz zajedničkog nastupa opozicije zbog učešća u "Vučićevom ćaskanju".
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.