Boško Obradović tvrdi da je najbolji kandidat opozicije za suprotstavljanje aktuelnoj vlasti

Izvor: Beta, 13.Maj.2021, 19:34

Boško Obradović tvrdi da je najbolji kandidat opozicije za suprotstavljanje aktuelnoj vlasti

Lider Dveri Boško Obradović izjavio je danas da smatra sebe za najboljeg opozicionog kandidata za suprotstavljanje aktuelnoj vlasti, kako je naveo, od svih trenutno aktivnih opozicionih lidera na srpskoj političkoj sceni.Obradović je za Radio-televiziju Vojvodine (RTV) rekao da je on najbolji kandidat jer nije bio na vlasti, niti je imao veze sa kriminalom i korupcijom, kao i zbog toga što je "čovek iz naroda" i "dolazi iz unutrašnjosti Srbije".On je dodao da u prilog njegovoj tvrdnji da je najbolji kandidat opozicije ide i to što "zastupa tradicionalnu, većinsku Srbiju" ali i zbog zalaganja za očuvanje Kosova i Metohije u sastavu Srbije.Obradović je rekao i da se pokret Dveri zalaže za ekonomski i ekološki patriotizam kao i porodicu na prvom mestu, navodeći da to što je rekao "ukratko o programu pokreta Dveri" - podržava više od 50 odsto Srbije."Znam da mene beogradski krug dvojke teško prihvata, znam da sam jedini lider opozicije koji ne živi u Beogradu, znam da nisam bio na vlasti i da nemam nikakve afere i nemam veze sa kriminalom i korupcijom. Znam da jesam dobar kandidat, ne za predsednika Srbije ali za novo lice u srpskoj politici", rekao je Obradović.Lider Dveri je naveo da opozicija tu njegovu ...
Pogledaj vesti o: Dveri

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Obradović: Najbolji sam kandidat opozicije za suprotstavljanje aktuelnoj vlasti

Izvor: Radio 021, 14.Maj.2021, 07:42

Lider Dveri Boško Obradović izjavio je da smatra sebe za najboljeg opozicionog kandidata za suprotstavljanje aktuelnoj vlasti.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.