Izvor: RTS, 27.Jan.2022, 17:00

Boško Obradović predstavio predsednički program

Lider Dveri Boško Obradović zvanično je, na dan slave pokreta, Savindan, predstavio svoju predsedničku kandidaturu i najavio zvanični početak kampanje.
Boško Obradović je u Beogradu na obeležavanju slave rekao da nije slučajno da baš na Savindan zvanično predstavlja svoju predsedničku kandidaturu u ime Dveri i Patriotskog bloka, podsećajući da je pre 23 godine osnovan časopis >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Dveri i da od tada stranka stoji na "svetosavskom temelju i na tri politike – ljubav prema porodici, otadžbini i slobodi".

Rekao je i da preuzima ličnu odgovornost da kandiduje "potpuno drugačiju i novu viziju Srbije".
Kazao je da veruje u srpski narod i sebe, dodajući da predsednički program ima pet tačaka i ocenjujući da oko njega može da se objedini većina naroda.
Tih pet tačaka su, kaže, "da državu vratimo narodu, da u Srbiji vratimo pravdu i da običan čovek i njegova porodica budu zaštićeni zakonom, da narodu vratimo ponos, da se ponosimo i svojim jezikom i svojim pismom i svojom istorijom i svojom tradicijom".
Obradović je novinarima rekao i da se zalaže za zaštitu poljoprivrednika, domaćeg preduzetnika i privrednika uopšte.
"Da zaštitimo životnu sredinu, da budemo ekološke partiote i da građanima obezbedimo zdravu vodu, vazduh i hranu", rekao je Obradović i dodao da se zalaže za slobodne institucije, medije i poštene izbore.
Pogledaj vesti o: Sveti Sava

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Boško Obradović predstavio predsednički program na Savindan

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Jan.2022

Lider Dveri Boško Obradović zvanično je danas, na dan slave pokreta, Savindan, predstavio svoju predsedničku kandidaturu i najavio zvaničan početak kampanje...Obradović je u Beogradu na obeležavanju slave rekao da nije slučajno da baš na Savindan zvanično predstavlja svoju predsedničku kandidaturu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.