10 stranaka na dve izborne liste u Doljevcu

Izvor: JužneVesti.com, 31.Mar.2016, 12:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

10 stranaka na dve izborne liste u Doljevcu

Demokrate i Ruska stranka, SPS i Dveri samo su neke od kombinacija u Doljevcu koje će na predstojećim izborima biti na istim listama, a protiv, kako kažu, aktelne vlasti koju predstavlja Goran Ljubić Međarac i SNS.

U istom danu Opštinskoj izbornoj komisiji u Doljevcu predate su izborne liste Narodni pokret i Narod pobeđuje.

Narodni pokret, Demokratska stranka, Socijaldemokratska stranka i Ruska stranka koalicioni su partneri na listi koja nosi >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << ime Narodni pokret, dok Socijalistička partija Srbije, Jedinstvena Srbija, Demokratska stranka Srbije, Dveri i Grupa građana Goran Mitra čine listu Narod pobeđuje.

Prema rečima Nenada Stojiljkovića, donedavnog funkcionera SNS, a sada osnivača Dveri u Doljevcu, obe liste su nastale iz nezadovoljstva prema vladajućoj koaliciji.

Naš cilj su promene u Opštini Doljevac, podsticanje poljoprivrede i dovođenje investitora kako bi svi građani bolje živeli. Slogan nam je "Da svima bude bolje", a ne samo pojedincima - kaže Stojiljković.

Program za razvoj Opštine Doljevac biće zajednički ponuđen građanima ispred obe koalicije. Sadržaće način razvoja sela, poljoprivrede, sporta, komunalne infrastrukture, rešavanje problema vodosnabdevanja i problema kanalizacionih mreža u Opštini - priča Stojiljković.

Sve stranke sa obe liste držaće zajedničke tribine i mitinge u Doljevcu na kojima će građanima govoriti o svom programu.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.