Novogodišnji paketići za đake u Guberevcu

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Dec.2019, 18:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novogodišnji paketići za đake u Guberevcu

Povodom predstojećih praznika, učenici Osnovne škole „Rada Šubakić“ u selu Guberevac u blizini Kragujevca, 17. decembra, su na poklon dobili novogodišnje paketiće koje im je darivala  Kompanija „Dunav osiguranje“. 

Smisao novogodišnjih praznika jeste obradovati sebi najmilije i dati im poklon, rekao je direktor glavne filijale „Dunava“ u Kragujevcu Miloš Milosavljević i istakao da ta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kompanija šestu godinu zaredom poklanja novogodišnje paketiće.

- U te paketiće se trudimo da upakujemo i osmeh, iza kojeg stoji i sigurnost - dodao je on.

Milosavljević je naveo je da je kraj godine vreme kada se sumiraju utisci i rezultati i prave planovi za narednu godinu i istakao da je ponosan na humanitarne akcije koje je realizovala Kompanija „Dunav osiguranje“.

- Meni lično, kao predstavniku te društveno odgovorne kompanije posebna je satisfakcija što smo uvek tu za naše najmlađe jer njihovo  ‘hvala’ i osmeh je nešto što je iskreno i od neprocenjive vrednosti - rekao je Milosavljević i dodao da su današnji pokloni potvrda da je „Dunav osiguranje“ prijatelj dece.

Školu u Guberevcu pohađa oko 50 učenika, a reč je o isturenom odeljenju škole „Rada Šubakić“ iz Gruže, u koju ide oko 250 đaka.

Direktorka te škole Slađana Đokić podsetila je da je istureno odeljenje u Guberevcu pre nekoliko meseci obnovljeno u poznatom humanitarnom projektu „S Tamarom u akciji“, za šta je, istakla je, deo sredstava obezbedila i Kompanija „Dunav osiguranje“.

- Danas se nalazimo u lepo opremljenom objektu u kome mogu da uživaju učenici i nastavnici, a dokaz da prijatelj ostaje prijatelj jeste i ovaj današnji gest kada su svi učenici ove škole dobili slatke paketiće. To je dokaz da su humanost i prijateljstvo najvažnije vrednosti koje čovek treba da ima - rekla je Đokićeva.

Ona je zahvalila „Dunav osiguranju“ i dodala da je ovo prvi put da su učenici škole „Rada Šubakić“ dobili paketiće.

- Usrećili su naše učenike i to se vidi po osmesima na njihovim licima - dodala je Đokićeva.

U ime učenika škole u Guberevcu obratila se Elena Nešović, koja pohađa sedmi razred, i zahvalila „Dunav osiguranju“ na paketićima i svemu što su učinili za njihovu školu.

Kompanija „Dunav osiguranje“ je nedavno donirala i paketiće deci koja su na lečenju u Dečjoj univerzitetskoj klinici u Tiršovoj u Beogradu, a do kraja godine imaće još nekoliko ovakvih akcija.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.