Završnica Kupa u odbojci 27. i 28. februara

Izvor: Danas, 11.Feb.2016, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završnica Kupa u odbojci 27. i 28. februara

Beograd - Predsednik Skupštine grada Požarevca Bane Spasović sa medijskim saradnicima posetio je juče redakciju Danasa i u razgovoru sa poslovodstvom lista i urednicima najavio održavanje veoma značajnog događaja za ovaj grad.

Naime, u Požarevcu se 27. i 28. februara održava fajnal-for Kupa u odbojci, a Grad je zbog ovog takmičenja rešio da organizuje Nedelju odbojke sve do 29. februara, kada se obeležava Svetski dan odbojke. Zanimljivo je da se ovaj dan obeležava svake >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << četiri godine pod sloganom "Dan više za odbojku", jer se i obeležava poslednjeg dana februaru prestupne godine. Na fajnal-for su se plasirala i ekipa iz grada domaćina, Mladi radnik, koja se takmiči u Prvoj ligi odbojkaša Srbije, i koja je trenutno na drugom mestu. Učesnici ovog turnira su i ekipe Novog Pazara, Crvene zvezde i Vojvodine NS seme. Utakmice će biti odigrane u SC Požarevac.

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.