Zaposleni u Politici AD dobili garancije o isplati zarada

Izvor: NaDlanu.com, 20.Jul.2012, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaposleni u Politici AD dobili garancije o isplati zarada

BEOGRAD, 20. jula 2012. (Beta) - Zaposleni u akcionarskom društvu "Politika a.d." dogovorili su sa direkcijom da im isplati zaostale zarade i tako okončali protest održan u petak, saopštilo je Udruženje novinara Srbije (UNS).

BEOGRAD, 20. jula 2012. (Beta) - Zaposleni u akcionarskom društvu "Politika a.d." dogovorili su sa direkcijom da im isplati zaostale zarade i tako okončali protest održan u petak, saopštilo je Udruženje novinara Srbije (UNS).Na protestu ispred zgrade "Politike" >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << u Cetinjskoj ulici u Beogradu članovi Samostalnog sindikata u "Politici a.d." zatražili su isplatu jedne i po plate i upozorili da ukoliko ne postignu dogovor "Politika" neće izaći.Kako je naveo UNS, na sastanku je dogovoreno da zarade budu isplaćene nakon što "Politika a.d." dobije novac po naplati presude, koja se očekuje ovih dana.Dogovoreno je i da se po formiranju nove vlade zatraži rešavanje "nagomilanih problema u toj firmi". U suprotnom, zaposleni će stupiti u generalni štrajk.

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zaposleni u Politici dobili garancije o isplati zarada

Izvor: Vesti-online.com, 20.Jul.2012

Zaposleni u akcionarskom društvu "Politika a.d." dogovorili su sa direkcijom da im isplati zaostale zarade i tako okončali današnji protest, saopštilo je Udruženje novinara Srbije (UNS), javlja Beta...Na protestu ispred zgrade "Politike" u Cetinjskoj ulici u Beogradu članovi Samostalnog sindikata...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.