Zahvalnost srpskom narodu

Izvor: Akter, 10.Feb.2016, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zahvalnost srpskom narodu

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić primio je danas delegaciju Svetske jevrejske organizacije za restituciju

Delegacija Svetske jevrejske organizacije za restituciju izrazila je duboku zahvalnost Vladi Srbije i Ministarstvu spoljnih poslova na >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << podršci u vezi sa donošenjem zakona o otklanjanju posledica oduzimanja imovine žrtvama Holokausta koje nemaju živih zakonskih naslednika, u skladu sa Terezinskom deklaracijom iz 2009. godine.

Delegacija jevrejske organizacije se zahvalila i na svoj pomoći koju je srpski narod tokom Drugog svetskog rata i nakon toga pružio jevrejskoj zajednici.

Sastanku su prisustvovali i predstavnici jevrejske zajednice u Srbiji, navedeno je u saopštenju MSP.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić sa delegacijom jevrejske organizacije za restituciju

Izvor: RTS, 10.Feb.2016

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić primio je delegaciju Svetske jevrejske organizacije za restituciju. . Delegacija Svetske jevrejske organizacije za restituciju izrazila je duboku zahvalnost...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.