(VIDEO) VUČIĆ TERA PO SVOME: Obnovićemo toalete, čučavci nisu za dame!

Izvor: Kurir, 28.Mar.2016, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) VUČIĆ TERA PO SVOME: Obnovićemo toalete, čučavci nisu za dame!

Premijer Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da će država nastaviti rekonstrukciju škola i domova zdravlja po Srbiji, a kao pravi primer za to naveo je obnovu toaleta.

Vučić je, govoreći o obnovi Medicinske škole "Dr Miša Pantić" u Valjevu, rekao da će biti urađeni novi prozori, rekonstruisan tavan, krov, krečenje, ali i toaleti, koji nisu bili u tenderskoj dokumentaciji.

Tako je nastavio sa svojim planom da obilazi toalete širom Srbije, očito se >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ne obaziruću na kritike javnosti da to nije posao premijera jedne države.

"Moramo da napravimo dobre i moderne toalete", ponovio je Vučić, navodeći pritom da je nepristojno da dame koriste čučavce.

Велика ствар за Србију је обнова школа и болница. Уговор за обнову школе "Др Миша Пантић" у Ваљеву #ОбновимоСрбију pic.twitter.com/f1IYg6r1UR

Vučić je, istakavši da je u poslednjih mesec dana obišao 25 škola i bolnica, a da mu je plan da obiđe više od 1.000 ove godine, rekao da se nada da će i oni koji posle njega dođu na premijersku funkciju raditi to isto.



Autor: EPK,Foto: Tanjug Rade Prelić

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.