Izvor: EMportal, 24.Feb.2010, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ustavni sud traži podatke o neizabranima u pravosuđu

Ustavni sud Srbije zatražio je danas od Visokog saveta sudstva da u roku od 15 dana dostavi obaveštenje da li su neizabranim sudijama dostavljene pojedinačne odluke o prestanku sudijske funkcije sa individualizovanim razlozima neizbora.

Nastavak na EMportal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ustavni sud traži podatke od Visokog saveta

Izvor: NaDlanu.com, 24.Feb.2010

BEOGRAD, 24. februara 2010. (Beta) - Ustavni sud Srbije zatražio je u sredu od Visokog saveta sudstva da u roku od 15 dana dostavi obaveštenje da li su neizabranim sudijama dostavljene pojedinačne odluke o prestanku sudijske funkcije sa individualizovanim razlozima neizbora. ..

Nastavak na NaDlanu.com...

Ustavni sud traži objašnjenje VSS-a

Izvor: B92, 24.Feb.2010

Beograd -- Ustavni sud Srbije zatražiće od Visokog saveta sudstva da u roku od 15 dana dostavi obaveštenje o razlozima prestanka funkcija sudija koji nisu prošli reizbor... Od činjenice da li postoje ili ne individualizovana obrazloženja zavisi i dalje postupanje Ustavnog suda u ustavnosudskim...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta EMportal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta EMportal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.