U čast generalu: Bivši rukometni as podigao obeležje Ratku Mladiću

Izvor: Vostok.rs, 03.Sep.2018, 11:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U čast generalu: Bivši rukometni as podigao obeležje Ratku Mladiću

Bivši rukometni reprezentativac Srbije Vlada Mandić podigao je obeležje generalu Ratku Mladiću u Kalinoviku, rodnom selu  nekadašnjeg komandanta Vojske Republike Srpske, prenose "Novosti".

Obeležje, odnosno zid na kojem se nalazi mural u izradi umetnika iz Trebinja, dimenzija je 3,5 x 2 metra, ograđen je, pokriven reflektorima i kamerama i zaštićen neprobojnim staklom kako neko ne bi pokušao da ga uništi, a ceo projekat su realizovali umetnici iz Trebinja.

Darko Mladić, sin generala Mladića, rekao je da je video spomenik i da je Mandićev čin za svaku pohvalu.

"Svuda u Republici Srpskoj se vidi da Ratko Mladić ima veliku podršku u narodu, a ovo samo pokazuje da ne treba da se stidimo svojih heroja, već da im se odužimo za ono što su činili za narod tokom tih teških godina. Prošao sam nekoliko puta pored spomenika i moram da kažem da je baš lep", rekao je Darko za "Alo".

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.