Izvor: Danas, 28.Nov.2022, 22:29

Testiraju se granice alavosti i svesno stimuliše prezir javnosti: Čime je Tomislav Nikolić zaslužio još jedan mandat u Savetu za saradnju sa Rusijom i Kinom?

Nacionalni savet za koordinaciju saradnje sa Ruskom Federacijom i Narodnom Republikom Kinom nikakvu funkciju od značaja i koristi za Srbiju. Predstavlja formalni mehanizam za zbrinjavanje na državnim jaslama potrošenih SNS kadrova i rizičnih svedoka. Usput se testiraju granice njihove alavosti i svesno stimuliše prezir javnosti prema njima. Poraslo dete, osamostalilo se i nadmašilo očeve, kaže za Danas lider pokreta Srbija centar, Zdravko Ponoš, komentarišući ponovno postavljenje bivšeg predsednikaTomislava Nikolića na mesto predsenika tog saveta.
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić,   Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Čime je Tomislav Nikolić zaslužio novi mandat na čelu tela za saradnju sa Rusijom i Kinom (i vilu)?

Izvor: Radio 021, 28.Nov.2022

"Nacionalni savet za koordinaciju saradnje sa Ruskom Federacijom i Narodnom Republikom Kinom nema nikakvu funkciju od značaja i koristi za Srbiju."

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.