Vlada: Jovanka Broz će biti sahranjena pored Tita

Izvor: Press, 21.Okt.2013, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlada: Jovanka Broz će biti sahranjena pored Tita

Vlada je osnovala Organizacioni odbor za sahranu Jovanke Broz a za predsednika tog odbora je imenovala potpredsednika Vlade Rasima Ljajića, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju s medijima.
Ljajić je Tanjugu rekao da je odlučeno da Jovanka Broz bude sahranjena u "Kući cveća", a da će na prvoj sednici Organizacionog odbora danas u 15 sati biti dogovoreni detalji sahrane.
Ljajić je takođe rekao da je potpredsednik Organizacionog odbora generalni sekretar vlade Veljko >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Odalović, a među pet članova je i ministar saobraćaja Aleksandar Antić, predsetavnici Ministartsva spoljnih poslova i predstavnici grada.
"U Odboru će biti i predstavnici porodice", dodao je Ljajić.
Jovanka Broz je preminula juče u Beogradu u 89. godini. Primljena je u Urgentni centar 23. avgusta u teškom stanju.
Pogledaj vesti o: Rasim Ljajić

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sahrana Jovanke Broz u subotu u 12 časova!

Izvor: Press, 21.Okt.2013

Kako se navodi u saopštenju, obzirom na to da je Jovanka Broz bila nosilac Partizanske spomenice, sahrana će biti obavljena uz sve vojne počasti.. Telegrami saučešča mogu se upućivati Nadi Budisavljević na adresu Ljutice Bogdana 2, 11000 Beograd i Zori Aleksić na adresu Zimonjićeva 2, 11000...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.