Rusija šalje Republici Srpskoj medicinske stručnjake i opremu

Izvor: Vostok.rs, 09.Apr.2020, 11:21

Rusija šalje Republici Srpskoj medicinske stručnjake i opremu

Danas će u Banjaluku iz Ruske Federacije stići avion sa medicinskom opremom, potvrđeno je za RTRS u kabinetu predsjedavajućeg Savjeta ministara.
Ruski vojni lekari pregledali više od 170 pacijenata u nekoliko gradova Srbijehttps://t.co/ZZ9QaqvOvh
— VOSTOK vesti (@vostokvesti) April 9, 2020 Avionom stiže i ekipa ruskih medicinskih stručnjaka koji će se staviti na raspolaganje Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske. Transportni avion  Il-76 koji bi trebao da sleti danas na banjalučki aerodrom, jedan je od tri aviona koja će Rusija uputiti Republici Srpskoj.
 

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Banjaluku stižu ruski medicinski stručnjaci i oprema

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Apr.2020

BANJALUKA - Danas će u Banjaluku iz Ruske Federacije stići avion sa medicinskom opremom, potvrđeno je za RTRS u kabinetu predsjedavajućeg Savjeta ministara Zorana Tegeltije.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Medicinska oprema i stručnjaci iz Rusije stigli u Banjaluku

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 09.Apr.2020

Na banjalučki aerodrom je sletio avion sa medicinskom pomoći iz Ruske Federacije. U vojnom avionu Iljušin-76 duputovala je i ekipa od 15 ruskih medicinskih stručnjaka koji će biti na raspolaganju Univerzitetsko kliničkom centru Republike Srpske. Od opreme je stiglo pet specijalnih vozila za dezinfekciju....

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.