Medicinska oprema i stručnjaci iz Rusije stigli u Banjaluku

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 09.Apr.2020, 16:58

Medicinska oprema i stručnjaci iz Rusije stigli u Banjaluku

Na banjalučki aerodrom je sletio avion sa medicinskom pomoći iz Ruske Federacije. U vojnom avionu Iljušin-76 duputovala je i ekipa od 15 ruskih medicinskih stručnjaka koji će biti na raspolaganju Univerzitetsko kliničkom centru Republike Srpske. Od opreme je stiglo pet specijalnih vozila za dezinfekciju. Uz vozila je doputovalo i 9 vozača  BLOG UŽIVO O KORONA VIRUSU Avion su dočekali zvaničnici Republike Srpske i član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik, ali...
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

STIGLA POMOĆ OD RUSA Avion sa medicinskom opremom sleteo na banjalučki aerodrom (FOTO)

Izvor: Blic, 09.Apr.2020

Ruski “Iljušin 76” sleteo je na banjalučki aerodrom, a to je prvi od tri aviona koji će danas u Banjaluku dopremiti medicinsku pomoć za Republiku Srpsku.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.