RUSI SU PROTOTIP STELT LOVCA IMALI JOŠ 2000. GODINE:  Da je ovaj avion zaživeo, NATO  dugo ne bi mogao da čuva ničije nebo?

Izvor: Kurir, 19.Jun.2019, 07:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RUSI SU PROTOTIP STELT LOVCA IMALI JOŠ 2000. GODINE: Da je ovaj avion zaživeo, NATO dugo ne bi mogao da čuva ničije nebo?

Tokom prethodne decenije, ruski pokušaji razvoja lovca pete generacije si bili identifikovani sa Su-57. Ali Su-57 je bio samo drugi pokušaj Rusije da razvije avion pete generacije, kojima je prethodilo nekoliko decenija sa potpuno drugačijim projektom.
Pogledaj vesti o: NATO

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Rusi nisu prvo razvijali avion Su-57! Da je MiG 1.44 zaživeo, NATO dugo ne bi mogao da čuva ničije nebo! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2019

Tokom prethodne decenije, ruski pokušaji razvoja lovca pete generacije si bili identifikovani sa Su-57...Ali Su-57 je bio samo drugi pokušaj Rusije da razvije avion pete generacije, kojima je prethodilo nekoliko decenija sa potpuno drugačijim projektom...Ovo je priča o nesrećnom MiG 1.44...Godine...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.