Položeni venci na spomen-ploču Olegu Nasovu

Izvor: Blic, 01.Apr.2012, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Položeni venci na spomen-ploču Olegu Nasovu

Članovi porodice i predsednik Skupštine grada Novog Sada Aleksandar Jovanović položili su danas cveće na spomen-ploču Novosađanina Olega Nasova, koji je bio prva žrtva NATO bombardovanja 1999. godine.

Oleg Nasov je poginuo na današnji dan pre 13 godina prilikom bombardovanja starog Varadinskog mosta u Novom Sadu.

"Novi Sad je puno toga izgubio, mnogo ljudi je stradalo i mnogo toga je uništeno i ovo je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dan kada se treba podsetiti Nasova i mnogih drugih koji su poginuli", rekao je Jovanović i izrazio nadu da oni koji danas žive u Novom Sadu više nikada neće doživeti tragediju poput ove.

Oleg Nasov bio je radnik novosadske Rafinerije nafte, a toga jutra je krenuo iz Petrovaradina preko mosta na posao.

Tri meseca nakon pogibije Nasovu se rodio sin.

Povezane vesti: Pavličić: Izgradnja Žeželjevog mosta 2011. godine

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obeležena godišnjica rušenja Varadinskog mosta

Izvor: Danas, 01.Apr.2012

Članovi porodice Olega Nasova i Aleksandar Jovanović, predsednik Skupštine grada Novog Sada, položili su juče cveće na spomen-ploču Nasova koji je bio prva žrtva NATO bombardovanja 1999. godine u Novom Sadu. Pre 13 godina srušen je Varadinski most koji je bio simbol grada i to jutro je na hiljade...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.