Izvor: Danas, 29.Sep.2022, 13:57

NATO povodom oštećenja Severnog toka 1 i 2: Namerna i neodgovorna dela sabotaže

Oštećenje gasovoda Severni tok 1 i Severni tok 2 u međunarodnim vodama u Baltičkom moru izaziva duboku zabrinutost. Sve trenutno dostupne informacije ukazuju da je to rezultat namernih, nepromišljenih i neodgovornih dela sabotaže, stoji u saopštenju NATO-a.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NATO „duboko zabrinut“ zbog curenja gasa u Baltičkom moru

Izvor: Danas, 29.Sep.2022

Severnoatlantski savez (NATO) izrazio je danas "duboku zabrinutost" zbog oštećenja gasovoda Severni tok 1 i 2 iz kojih curi gas u Baltičkom moru i upozorio da će svaki namerni napad na infrastrukturu saveznika naići na "ujedinjen i odlučan odgovor".

Nastavak na Danas...

NATO: Oštećenja gasovoda „Severni tok 1“ i „Severni tok 2“ izazivaju duboku zabrinutost

Izvor: Vostok.rs, 29.Sep.2022

NATO smatra da je curenje iz gasovoda "Severni tok" rezultat sabotaže, navodi se u saopštenju vojne alijanse. "Oštećenja gasovoda `Severni tok 1` i `Severni tok 2` u međunarodnim vodama Baltičkog mora izazivaju duboku zabrinutost. Sve informacije koje su trenutno dostupne ukazuju na to da je...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.