Izvor: Blic, 06.Maj.2019, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministar Đorđević svečano uručio zastavu Besmrtnog puka Goranu Vesiću

Zastavu Besmrtnog puka iz Rusije, koju će građani Republike Srbije kao simbol podrške, prijateljstva i pobede nad fašizmom nositi tokom šetnje 9. maja na centralnoj manifestaciji u prestonici, ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević, svečano je uručio zameniku gradonačelnika Beograda Goranu Vesiću u Skupštini grada.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Djordjević i Čen Bo položili vence na mesto stradanja kineskih novinara u NATO bombardovanju

Izvor: Beta, 07.Maj.2019, 11:04

Ministar za rad, zapošljavanje, socijalna i boračka pitanja Zoran Djordjević danas je zajedno sa predstavnicima kineske ambasade položio venac na mesto gde su pre 20 godina poginuli kineski novinari.Djordjević je, obraćajući se novinarima kod srušene kineske ambasade na Novom Beogradu, rekao...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.