Konkurs za najbolju žensku inovacionu preduzetničku ideju

Izvor: RTS, 12.Feb.2019, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konkurs za najbolju žensku inovacionu preduzetničku ideju

Kancelarija za mlade Grada Beograda pozivala je sve zainteresovane da se prijave na Konkurs za izbor najbolje ženske inovacione preduzetničke ideje u 2019. godini.
Učesnici na konkursu mogu biti timovi koji čine minimalno dva, a maksimalno pet članova, a vođa tima mora biti ženskog pola, kao i preduzetnici ili privredna društva koji su osnovani najranije dve godine pre objavljivanja ovog konkursa. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Osnivač preduzetničke radnje mora biti ženskog pola, odnosno vlasnik najmanje 50 odsto privrednog društva mora biti ženskog pola.

Član Gradskog veća i predsednik Saveta za zapošljavanje Grada Beograda Dragomir Petronijević pozvao je sve zainteresovane za preduzetništvo da se prijave na konkurs i iskoriste svoju priliku.
"Znatno manji broj žena se odlučuje za bavljenje preduzetništvom, a ovakav vid pomoći im je od velikog značaja. Već tri godine realizujemo, sa različitim partnerima, ovaj koncept takmičenja, a naše startap firme pobeđuju i na sličnim takmičenjima u regionu poput mladog inovatora Nikole Krstića sa proizvodom 'Pametna rukavica za slepe i slabovide osobe'", istakao je Petronijević u izjavi za RTS.
Naglasio je da prijave traju do 4. marta, a svi timovi koji se prijave imaće priliku da završe obuke sjajnih predavača, ali i da čuju preduzetničke priče primera dobre prakse koji posluju na teritoriji grada Beograda, a prošli su neki od programa.
Više detalja o konkursu možete videti na sajtu Grada Beograda.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.