GRAD BEOGRAD NASTAVLJA SA PODRŠКOM ŽENSКOM PREDUZETNIŠTVU

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2019, 19:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GRAD BEOGRAD NASTAVLJA SA PODRŠКOM ŽENSКOM PREDUZETNIŠTVU

Кancelarija za mlade Grada Beograda raspisala je konkurs za najbolju žensku inovacionu preduzetničku ideju u 2019. godini

Na ovaj način, Grad nastavlja sa podrškom ženama koje su krenule putem preduzetništva čime se dodatno ohrabruju za pokretanje sopstvenog biznisa.

Član gradskog veća, Dragomir Petronijević izuzetno je ponosan na aktivnosti kojima Grad podržava pripadnice ženskog pola.

- Grad veliku pažnju poklanja promovisanju ženskog inovacionog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << preduzetništva, budući da se u Srbiji znatno manje žena odlučuje za bavljenje preduzetništvom kao i da im je ovakav vid pomoći od velikog značaja. Uveren sam da će Grad nastaviti da ide stazama inovacija i digitalizacije čime će se ići dalje u korak sa savremenim trendovima u svetu.

Кonkurs je objavljen na internet prezentaciji Grada Beograda (www.beograd.rs) i internet prezentaciji Кancelarije za mlade (www.kancelarijazamlade.rs), dok je rok za prijavu do 4. marta 2019. godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Konkurs za najbolju žensku inovacionu preduzetničku ideju

Izvor: RTS, 12.Feb.2019

Kancelarija za mlade Grada Beograda pozivala je sve zainteresovane da se prijave na Konkurs za izbor najbolje ženske inovacione preduzetničke ideje u 2019. godini. . Učesnici na konkursu mogu biti timovi koji čine minimalno...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.