Kolege Borislava Miloševića žele mu skoriji oporavak

Izvor: Vostok.rs, 06.Okt.2012, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolege Borislava Miloševića žele mu skoriji oporavak

06.10.2012. -

Ruska javnsot pažljivo prati zdravstveno stanje bivšeg amasadora SR Jugoslavije Borislava Miloševića. Srčani napad se desio dok se gospodin Milošević nalazio na odmoru u Crnoj gori. Sada se on nalazi u jednoj od najboljih klinika u Beogradu i po poslednjim podacima, oseća se bolje.

Borislav Milošević ima mnogo istomišljenika u Rusiji koji rade sa njim već niz godina. Pred našim mikrofonom je predsednik društvenog komiteta za zaštitu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << Vojislava Šešelja, poslanik Državne dume RF Vjačeslav Tetkin.

- Poznajem Borislava Miloševića od 1999. godine, kada smo zajedno učestvovali u radu na odbijanju propagandne agresije NATO-a na Jugoslaviju. I od tada održavamo najbolje moguće odnose. Milošević je aktivni član ruskog društvenog komiteta za odbranu Vojislava Šešelja. Za nas su vrlo važne njegove preporuke u pogledu konkretnih parametara procesa, koji se dešva u Hagu, i njegovo lično poznanstvo sa Vojislavom Šešeljom, koje nam omogućava da bolje shvatimo suštinu dešavanja.

- Pre dva dana razgovarao sam sa jednim od vodećih lekara ove klinike. Stanje je bilo prilično ozbiljno. Ali po poslednim podacima, u toku je proces oporavka. Mi se odnosimo prema tome sa suzdržanim optimizmom, nećemo zagledati previše unapred. Svi mi smo u datom slučaju spremni da govorimo u ime ruske javnosti, ja između ostalog, u ime onih koji simpatiziraju borbu bratskog srpskog naroda za slobodu, nezavisnost i teritorijalni intergritet Srbije, iskreno želimo Borislavu Miloševiću što brži oporavak i povratak u naše redove.

Izvor: Golos Rossii, foto: EPA    

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.